Eladó ház Budapest II. ker, 295.000.000 Ft, 385 négyzetméter
295 mFt
Budapest II. ker,
eladó ház
Méret:
385 négyzetméter
Szobák:
5 + 2
Fűtés jellege:
Egyedi
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
hz484398-3398340
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Budapest II. ker
Cím:
Budapest 2. ker.i eladó 385 nm-es ház
Alapterület:
385 négyzetméter
Ár:
295.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10132068
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
5 + 2
Fűtés jellege:
egyedi
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
594
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Kuruclesen, a II. kerület egyik legkellemesebb, természetvédelmi területekkel határos, csendes
mellékutcájában eladó egy kiváló állapotú, nagyméretű polgári lakóház fele. A kétlakásos, ikres beépítésű telek társasházzá alakítása folyamatban van. A környék a városközponthoz közel van, jól megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedéssel is, jól ellátott, számos nemzetközi, országos és alapfokú intézmény van közelben. Nem a divatos minimál stílus, viszont talán éppen ezért időtálló.
Az épületet minden irányból szépen gondozott, ősfás kertek határolják, még az egyébként csendes, gyérforgalmú lakóutca felől is teljesen szeparált. A két ikerházrészt is elválasztották szintben és kertészeti eszközökkel is. Az épületet egy építész házaspár magának építette, ami minden apró részleten megmutatkozik. 1997-ben épült a főépület és a garázs, melyeket később kötöttek össze egy szintalatti, de kertkapcsolatos uszodarésszel.
Az utcáról közvetlen bejárattal két férőhelyes gépkocsitároló és egy beálló is tartozik hozzá. Az épület alagsorában vannak a garázsok, a feszített víztükrű 15m-es úszómedence, az épület pinceszintjén konditerem, jacuzzi, szauna és több tároló- és kiszolgálóhelység. Az uszodarész falát egyedi, iparművészeti értékű mozaikkép borítja. Az uszodatechnika és a klíma igényes kialakítású.
A földszinten az épület mindkét oldalán tágas terasz van, szépen gondozott kerttel határolva. A nappalihoz a déli terasz, az étkező-konyha részhez az északi terasz kapcsolódik, így minden évszakban jól használható valamelyik. Az árnyas északi terasz a családi étkezések kedvelt helyszíne.
A főépület szintenként 70 nm alapterületű, pince, földszint, emelet és tetőtéri kialakítással. A földszinten tágas nappali, jól kihasználható kandallóval és tágas, jól felszerelt konyhával, étkezővel. Az emeleten 3 hálószoba található, 2 fürdőszobával és 2 garderobe helyiséggel. Két szoba erkélyes, az egyik a szomszédos hegyoldal felé panorámás. A tetőtérben szintén 3 szoba, egy fürdőszoba és egy garderobe található. A szinteket összekötő lépcső orsótere alkalmas lift beépítésére igény esetén.
A lakók kényelméről számos beépített bútor, elektromos redőnyök, központi porszívó, vízlágyító és víztisztító, esőérzékelős locsolórendszer, a biztonságáról távfelügyeletes riasztórendszer gondoskodik. Az épület fűtését a pincében elhelyezett gázkazán biztosítja, a földszinten padlófűtéssel, a felső szinteken radiátorokkal.
Ha nem szeretne építkezni, de egy tágas, minden igényt kielégítő otthonra vágyik, megtalálta, amit keres!


Referencia szám: HZ484398
Térkép
Érdeklődés
Sági Krisztina
Az értékesítő:
Sági Krisztina
Duna House Karolina
+36-20-294-57-51
 
 
 
 
 
 
Küldés