Eladó ház Budapest III. ker, 119.000.000 Ft, 180 négyzetméter
119 mFt
Budapest III. ker,
eladó ház
Méret:
180 négyzetméter
Szobák:
5 + 1
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
hz529081-3550848
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest III. ker
Cím:
180 nm-es ház eladó Budapest 3. ker.
Alapterület:
180 négyzetméter
Ár:
119.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10333443
Szintek száma:
1 szint
Szobák száma:
5 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
206
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
III. Óbudán, a Lajos utcai Amfiteátrumtól 2 perc sétányira, csendes, zöld fákkal övezett, új építésű társasházakkal beépült mellékutcában eladó egy 206m2-es, önálló helyrajzi számú telken található, nagypolgári hangulatában fennmaradt, két szintes, két teljesen külön lakásra osztott, remek elrendezésű, BŐVÍTHETŐ, 180 m2 lakóterületű családi ház, beépíthető tetőtérrel, tágas tárolóépülettel.

Az ingatlan mindkét szintjén egy - egy teljesen külön lakás került kialakításra, melyek lépcsőházon keresztül, egymástól teljesen függetlenül megközelíthetőek.
Az alsó szinten található lakás 74m2-es, két tágas, különnyíló szoba, egy étkezős konyha, egy előszoba-hall, fürdőszoba, külön wc, és egy tágas kamra helyiségek alkotják. Az emeleti lakás 89m2 méretű, itt egy nappali, 3 különnyíló szoba, egy étkezős konyha, előszoba-hall, fürdőszoba, külön wc és egy kamra helyiségek kaptak helyet.
Mindkét szint remek elrendezésű, különlegességük, hogy minden helyiségük ablakos, így mind a lakások fényviszonya, mind szellőztethetőségük remek.
A lakások külön fűtésrendszerrel és fogyasztásmérőkkel rendelkeznek, így egymástól külön használatuk is biztosított, de könnyedén egybe is nyithatóak egy belső lépcső segítségével.
Az emeleti lakás előtt található, jelenleg hangulatos, külön bejáratú ERKÉLYKÉNT használt folyosórésznek köszönhetően ez szint akár két külön bejáratú lakássá is alakítható.

Az ingatlan állapotát tekintve felújításra szorul, azonban statikailag, dokumentáltan remek állapotnak örvend. Tetőtere a lépcsőházból szintén külön bejárattal elérhető, beépíthető. A tetőszerkezet egyébként jó állapotnak örvend, cseréje nem indokolt.
Aki polgári hangulatú otthonra vágyik, számára jó hír, hogy az épület eredeti, nagypolgári hangulata fennmaradt, pl. az eredeti kétszárnyú beltéri ajtóknak köszönhetően. A lakások felújítása során így könnyen vegyíthető az eredeti és a modern hangulat, enteriőr is.

A ház mellett egy tágas tárolóépület is helyet kapott, mely önálló garzonlakássá, műhellyé, irodává is könnyen átalakítható.

Az épülethez természetesen kert is tartozik, mely mind pihenőhely, mind játszótér, mind díszkert kialakítására is kiválóan alkalmas, jelenleg is rendezett, füvesített. Öntözése külön kerti csapról megoldott.

Az ingatlan több szempontból is egyedi, rengeteg lehetőséget tartogat magában:
- Könnyedén több lakássá alakítható, melyek az épület kiváló elhelyezkedése okán könnyen, gyorsan és magas hozammal kiadhatóak.
- Olyan össze, vagy egymáshoz közeli lakásba külön költözők lakhatására is remek választás, akik szeretnének könnyen megközelíthető, központi elhelyezkedésű, és mégis csendes környezetben élni.
- Cégközpontként, irodaként, magánorvosi centrumként, rendelőként is kiválóan hasznosítható, központi elhelyezkedése, könnyű megközelíthetősége, és rendezett környezete okán okán.

Az épület környezete rendezett, ötvözi magában a központi elhelyezkedés, és a csendes, zöldövezeti mellékutcák minden előnyét. Az épületek előtt gondozott fák találhatóak, az utcában a házak többsége az elmúlt 2 évtizedben épült, esztétikus, újszerű állapotú.
Minden, amire szükség lehet, könnyen és gyorsan elérhető: Óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, üzletek, szupermarketek, szórakozási, sportolási, kikapcsolódási lehetőségek percek alatt elérhetőek. A környék fő nevezetessége, a Lajos utcai Amfiteátrum mindössze 2 perc sétányira található.
A tömegközlekedési ellátottság szintén remek, percek alatt elérhető a 17-es, 19-es és 41-es, Budai fonódó villamosok, a 9-es, 109-es és 111-es autóbuszok, továbbá a H5-ös (Szentendrei) HÉV megállója is, melyekkel könnyen, gyorsan és átszállás nélkül elérhető mind a Budai, mind a Pesti oldal számtalan fontos csomópontja, pl. a Margit híd budai hídfője, a Batthyány tér, a Jászai Mari tér, a Nyugati pályaudvar, a Deák Ferenc tér, a Szent Gellért tér, és a Móricz Zsigmond körtér is.


Referencia szám: HZ529081
Térkép
Érdeklődés
Sági Krisztina
Az értékesítő:
Sági Krisztina
Duna House Karolina
+36-20-294-57-51
 
 
 
 
 
 
Küldés