Eladó családi ház Diósd 145 900 000 Ft

Leírás

Friss építésű prémium kategóriás ikerház Diósd frekventált részén eladó!

2019-ben felső kategóriás anyagokból épült minden igényt kielégítő ikerház várja új lakóit!

földszinti előszobán keresztül juthatunk az amerikai étkező-konyhás csaknem 30 négyzetméterű nappaliba, amely tájolásának és nagy üvegfelületű nyílászáróinak köszönhetően mindig napfényes, világos. A földszinten találunk még egy vendégszobát valamint zuhanyzós WC-s fürdőszobát is.
Külön helyiséget kapott a mosókonyha itt található a ház gépészete is.

A garázs az ingatlanból megközelíthető külön előtéri helyiséggel rendelkezik, a garázson kívül a kertben is van lehetőségünk a parkolásra.Tágas lépcsőn vezet az emeletre ahol a közlekedőn keresztül jutunk el a két tágas hálószobáig, az emeleten külön gardrób szoba került kialakításra ami igény szerint dolgozó/vendég szobának alakítható.

Az előtérből Wc-vel felszerelt sarokkádas fürdőszoba nyílik, valamint a lodzsára is innen juthatunk ki, de a fő hálószoba is rendelkezik külön kijárattal ide.

A földszintet és az emeletet is a tágas terek jellemzik, a szobák jól variálhatóak, igény szerint alakíthatóak, a belmagasság egységes 2,7 méter.A földszint közvetlen kertkapcsolatos, a teraszt egy jól megépített előtető védi, így a terasz tavasztól késő őszig használatos. Az ingatlan okos kamera rendszerrel ellátott, a bejutást elektromos kapu segíti. Ha felső kategóriás, igényesen megépített otthont keres ez az Ön ingatlana! Megtekintés hétvégén is lehetséges!

Referencia szám: HZ072022

Családi ház részletei

Ár: 145 900 000 Ft
Méret: 145 négyzetméter
Azonosító: 11047760
Irodai azonosító: HZ072022-3979778
Cím: Eladó 145 nm-es ház Diósd
Telek: 720 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Kor: 1-5 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Térkép